"Daca nu o sa intampinam probleme, aceasta versiune poate deveni versiunea finala de test a Firefox 2.0", a declarat Mike Schroepfer, vice presedinte in cadrul Mozilla Foundation.
Prima versiune de test a fost diponibila din 26 septembrie, in timp ce a doua a sosit pe 6 octombrie, dupa ce dezvoltatorii au gasit de adaugat imbunatatiri si solutii pentru erorile raportate de utilizatori.
Desi ziua lansarii versiunii finale a Firefox 2.0 se apropie, a inceput deja munca la Firefox 3.0. Pentru a ajuta la crearea versiunii 3.0, echipa de dezvoltatori au deschis o pagina web de brainstorming saptamana trecuta
(http://wiki.mozilla.org/Firefox/Feature_Brainstorming), unde doritorii pot comenta optiunile posibile de implementat in noua aplicatie.
"Oricine are o idee buna si vrea sa participe isi poate posta comentariile pe aceasta pagina", a adaugat Shoepfer. "Pur si simplu cautam cat mai mult feedback sunt capabili sa ne ofere oamenii. Am incercat sa solicitam idei si in trecut. Este o parte a felului in care lucram in general."
De vreme ce lansarea Firefox 2.0 se apropie, data lansarii pentru urmatoarea versiune ramane necunoscuta. "Este un orizont prea indepartat in momentul de fata", a comentat Schroepfer in legatura cu data lansarii Firefox 3.0. "Ma gandesc la o lansare pentru sfarsitul anului viitor", a incheiat el.
eu am 2.0 beta si nu am intilnit erori mari.