Forumul ProBazar.com
 Cumpara, vinde sau discuta despre numele de domenii!
 Prezentat de ProBazar.com si Domenii-Web.com

ÎnregistrareCăutareFAQMembriGrupuriAutentificare

Inregistreaza domenii platind cu PB$!
Castiga PB$ participand la discutii!

Răspunde la subiect Pagina 1 din 1
Firefox 2.0 aproape gata
Autor Mesaj
Răspunde cu citat (quote)
Mesaj Firefox 2.0 aproape gata 
Ultima versiune de test a noului browser Firefox ar trebui sa fie gata pentru download la inceputul saptamanii vitoare.

"Daca nu o sa intampinam probleme, aceasta versiune poate deveni versiunea finala de test a Firefox 2.0", a declarat Mike Schroepfer, vice presedinte in cadrul Mozilla Foundation.

Prima versiune de test a fost diponibila din 26 septembrie, in timp ce a doua a sosit pe 6 octombrie, dupa ce dezvoltatorii au gasit de adaugat imbunatatiri si solutii pentru erorile raportate de utilizatori.

Desi ziua lansarii versiunii finale a Firefox 2.0 se apropie, a inceput deja munca la Firefox 3.0. Pentru a ajuta la crearea versiunii 3.0, echipa de dezvoltatori au deschis o pagina web de brainstorming saptamana trecuta
(http://wiki.mozilla.org/Firefox/Feature_Brainstorming), unde doritorii pot comenta optiunile posibile de implementat in noua aplicatie.

"Oricine are o idee buna si vrea sa participe isi poate posta comentariile pe aceasta pagina", a adaugat Shoepfer. "Pur si simplu cautam cat mai mult feedback sunt capabili sa ne ofere oamenii. Am incercat sa solicitam idei si in trecut. Este o parte a felului in care lucram in general."

De vreme ce lansarea Firefox 2.0 se apropie, data lansarii pentru urmatoarea versiune ramane necunoscuta. "Este un orizont prea indepartat in momentul de fata", a comentat Schroepfer in legatura cu data lansarii Firefox 3.0. "Ma gandesc la o lansare pentru sfarsitul anului viitor", a incheiat el.

eu am 2.0 beta si nu am intilnit erori mari.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:
Răspunde la subiect Pagina 1 din 1
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

phpBB SEO URLs V2