Forumul ProBazar.com
 Cumpara, vinde sau discuta despre numele de domenii!
 Prezentat de ProBazar.com si Domenii-Web.com

ÎnregistrareCăutareFAQMembriGrupuriAutentificare

Inregistreaza domenii platind cu PB$!
Castiga PB$ participand la discutii!

Răspunde la subiect Pagina 1 din 1
Windows XP SP3, amânat până în 2008
Autor Mesaj
Răspunde cu citat (quote)
Mesaj Windows XP SP3, amânat până în 2008 
Windows XP Service Pack (SP 3), despre care reprezentanții Microsoft au declarat în luna ianuarie a acestui an că va fi lansat în cea de-a doua jumătate a anului viitor, a fost amânat până în 2008.

Microsoft a lansat ultimul service pack de până acum pentru XP, Windows XP SP2, în luna august a anului 2004.

SP3 nu este singurul produs a cărui lansare a fost amânată: Windows Server 2003 SP 2, care trebuia să apară în cea de-a doua jumătate a anului curent, a fost amânat pentru prima jumătate a anului viitor. Microsoft a lansat SP1 pentru Windows Server 2003 în luna martie a anului 2005.

Veștile rele referitoare la Windows SP vin direct de la Microsoft, prin intermediul paginii sale web cu foaia de parcurs Windows Service Pack. Noile date de lansare ale service pack-ului pentru XP sunt trecute ca „preliminare”. Data de lansare pentru Windows Server 2003 SP2 nu mai este însă listată ca preliminară.

Microsoft nu a explicat încă în mod oficial care sunt motivele noilor amânări ale lansărilor SP. Poziția companiei este probabil că lansarea Vista și Longhorn Server au devenit priorități, iar update-urile SP au trecut pe locul doi.

Sursa: CNet

^^ din aceasta stire se vede cit de mult ii pasa microsoftul de noi cei care am cumparat XP, la ce-l mai lanseaza in 2008?^^

Cumpara vista si o sa-i pese iar de tine Laughing

Ce sa-i mai pese, e dus asta deja.
Cumpara vista si o sa-i pese iar de tine Laughing

pai ca sa folosesc Vista am nevoie de un computer puternic iar XP e destul de bun si fiindca am dat bani de ce nu am securitate si siguranta pe el?

cred ca n-ai citit eula de la windows xp cand l-ai cumparat.
citeste licenta si vei fi surprins.

cred ca n-ai citit eula de la windows xp cand l-ai cumparat.
citeste licenta si vei fi surprins.

stiu, cum dai Microsoft cade tot in picioare.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:
Răspunde la subiect Pagina 1 din 1
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

phpBB SEO URLs V2