O firma americana lanseaza un nou val de domenii web si anume domeniile WS (WebSite). Acestea sunt la un pret de 10$ pe luna pentru un domeniu gen http://domeniulmeu.ws. Poate ca deocamdata nu sunt mai puternice ca .com dar eu zic ca vor fi cat de curand deoarece acestia te platesc pe tine lunar pentru fiecare persoana adusa cu 1$! Dar si pentru fiecare persoana adusa de el si tot asea pana la un rand de 5 persoane. Dar asta nu inseamna ca nu se poate aduce mult mai multa lume decat sperati deoarece fiecare din cei adusi pot aduce la randul lor cat mai multi si tot asea. Si felul in care va administrati site-ul depinde doar de fiecare... puteti sa creati un blog, un forum, un portal si sa folositi doar domeniul sau sa folosit cei 10mb pe care ii ofera odata cu domeniul. Aveti posibilitatea de a creea 10 adrese de mail plus multe alte optiuni de configurare si personalizare.
Si printre toate va ofera un trial de 7 zile in care puteti testa orice optiune a firmei. Este un site cu un buget foarte mare si nu are de ce sa va pacaleasca fiindca ei castiga mult mai mult decat va ofera. Plus ca pe site sunt comentarii lasate de foarte multe persoane multumite de sistem si care au acum propriul "salariu" lunar fara sa mai faca nimic. Totul depinde de cum aduceti oameni. Cunosc persone din Romania care participa la asea ceva si printre care si persoana care mi-a prezentat mie sistemul.
Acesta nu este un scam, nu vorbesc la vrajeala orice detalii va pot oferi la id-ul:c_mad90. Eu unul sunt acum inscris si sunt dispus sa continui sa folosesc sistemul riscand doar 10$ pe luna. Am incercat pana acum sa gasesc ceva de incredere dar nu am gasit si credeti-ma ca si mie mi s-a parut foarte suspect sistemul la inceput dar dupa o analiza mai buna mi-am dat seama de optiuni.
Sunt sigur ca multe persoane vor contesta asta dar ce va costa sa testati timp de 7 zile?? Inscrierea o faceti cu orice card gol fiindca nu va taxeaza , cum nici pe mine nu m-a taxat. Plus ca va provoc sa gasiti pe net pe cineva care se plange de sistem ca eu unul nu am gasit.
Nu aveti nimic de pierdut. Cine doreste sa incerce aici se poate inscrie.
Toate cele bune!